Κι ο Αντρέας γι’ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Που θα τον βάζει ο Κέρκεζ…

Κι ο Αντρέας γι’ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Που θα τον βάζει ο Κέρκεζ…

Τότε που έκλεισε ο Νέστωρας Μυτίδης στην ΑΕΛ, ήταν εύλογος ο συνειρμός: Θα προσπαθήσει να αναγεννηθεί, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Λεμεσιανή ομάδα. 

Επειδή, κακά τα ψέματα, το όνομα έπεσε αρκετά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Tα ίδια ισχύουν και για τον Αντρέα Μακρή, ο οποίος αιφνιδιαστικά χθες «έπιασε” λιμάνι. Θα συναντά καθημερινώς τον Σκαλιώτη -συμπαίχτη του στην Εθνική ομάδα- στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. 

Σε τρεις μήνες γίνεται 23 χρόνων ο Μακρής, πάνε όμως χρόνια που μας… συστήθηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ήταν τη σεζόν 12-13 σε ηλικία μόλις 17 χρόνων, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΠ Πάφος με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. 

Το Καλοκαίρι του 2013 τον αγόρασε η Ανόρθωση, τη σούπερ χρονιά την έκανε το 2014-15 με προπονητή τον Αντρέ Πάους (γι αυτόν και τον ήθελε φέτος στο Παραλίμνι), όπου παίζοντας περισσότερο ως φουνταριστός, σημείωσε 13 τέρματα. 

Η καριέρα του Μακρή με νούμερα (ΕΔΩ)

Από το Καλοκαίρι του 2015 μέχρι και σήμερα, η καριέρα του Μακρή είχε φθίνουσα πορεία. Τη μπάλα δεν την έχει ξεχάσει, ούτε και την… τέχνη του γκολ. Απλώς θα χρειαστεί σωστή… μεταχείριση από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, για να εξελιχθεί σε πολύτιμο εργαλείο. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως, αν ο Κέρκεζ, θα τον χρησιμοποιεί σε ρόλο εξτρέμ ή ως φουνταριστό. Το παρελθόν του έχει δείξει, ότι «εννιάρι” μπορεί να δώσει περισσότερα…  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE