Πιθανό… φινάλε με ΕΞΤΡΕΜ!

Πιθανό… φινάλε με ΕΞΤΡΕΜ!

Περιμένουν να ακούσουν την τελευταία (ή προτελευταία αν αντικατασταθεί και ο Φιλγκέιρας) προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας οι Ανορθωσιάτες. 

Πληροφορίες που βγήκαν από χθες, λένε, ότι υπάρχει περίπτωση ο παίχτης που θα έλθει να μην είναι αριστερός μπακ, αλλά ακραίος επιθετικός. 

Εκτός κι αν βρουν κάποιον, που μπορεί να καλύπτει με επιτυχία, ολόκληρη τη γραμμή. 

Ιδανικός για να έχει αυτό το ρόλο, θα ήταν ο Ζάντερ Σαντάνα. Ωστόσο, υπάρχουν σοβαρές αντικειμενικές (οικονομικές βασικά) για να βάλει το Φοίνικα στο στήθος. 

Αν δεν ήταν στη… μέση ο Απόλλωνας, ο Βραζιλιάνος θα ήταν ήδη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος”. 

Διευκρινίζεται, ότι για τον τερματοφύλακα, δεν πιέζει ο χρόνος. Μπορούν να αποφασίσουν στην Ανόρθωση να φέρουν άλλο στη θέση του Φιλγκέιρας και μετά την 31η Αυγούστου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE