Πιθανό… φινάλε με ΕΞΤΡΕΜ!

Πιθανό… φινάλε με ΕΞΤΡΕΜ!

Περιμένουν να ακούσουν την τελευταία (ή προτελευταία αν αντικατασταθεί και ο Φιλγκέιρας) προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας οι Ανορθωσιάτες. 

Πληροφορίες που βγήκαν από χθες, λένε, ότι υπάρχει περίπτωση ο παίχτης που θα έλθει να μην είναι αριστερός μπακ, αλλά ακραίος επιθετικός. 

Εκτός κι αν βρουν κάποιον, που μπορεί να καλύπτει με επιτυχία, ολόκληρη τη γραμμή. 

Ιδανικός για να έχει αυτό το ρόλο, θα ήταν ο Ζάντερ Σαντάνα. Ωστόσο, υπάρχουν σοβαρές αντικειμενικές (οικονομικές βασικά) για να βάλει το Φοίνικα στο στήθος. 

Αν δεν ήταν στη… μέση ο Απόλλωνας, ο Βραζιλιάνος θα ήταν ήδη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος”. 

Διευκρινίζεται, ότι για τον τερματοφύλακα, δεν πιέζει ο χρόνος. Μπορούν να αποφασίσουν στην Ανόρθωση να φέρουν άλλο στη θέση του Φιλγκέιρας και μετά την 31η Αυγούστου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.