ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρόταση ΑΚΕΛ για αναστολή μέτρων και προτάσεων – Επιμένει ο Χαμπιαούρης

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρόταση ΑΚΕΛ για αναστολή μέτρων και προτάσεων – Επιμένει ο Χαμπιαούρης

Ξεκίνησε μετά από διακοπή η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παιδείας την Τρίτη (28/8).

Παρόντα είναι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ο Υπουργός Παιδείας.

Είχε προηγηθεί διακοπή και συζητήθηκαν τα διαδικαστικά κεκλεισμένων των θυρών, εφόσον ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού έφερε ενστάσεις.

Ο Κώστας Χαμπιαούρης, παίρνοντας τον λόγο, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν αποσύρει τις προτάσεις που παρέδωσε ο Πρόεδρος στους εκπαιδευτικούς.

Εν τω μεταξύ, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Φακοντής και Γιώργος Λουκαΐδης, πρότειναν αναστολή των μέτρων των εκπαιδευτικών οργανώσεων και απόσυρση των προτάσεων με σκοπό να δοθεί χρόνος σε διάλογο με χρονοδιάγραμμα.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE