Ο λαθραίος επιβάτης του Αγίου Δομετίου κατέληξε στις Κεντρικές Φυλακές

Ο λαθραίος επιβάτης του Αγίου Δομετίου κατέληξε στις Κεντρικές Φυλακές

Στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικος κατέληξε ο 47χροονος αλλοδαπός ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/08 σε καπό οχήματός στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Ο 47χρονος άντρας αφού συνελήφθη, παρουσιάστηκε την Τρίτη 28/08 ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο αποφάσισε όπως παραμείνει υπόδικος σωφρονιστικό ίδρυμα μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία.

Θυμίζουμε πως γύρω στις 22:10 το βράδυ,  56χρονος Σύρος μόνιμος κάτοικος Παλλουριώτισσας αφίχθηκε με το αυτοκίνητο του στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στην Λευκωσία, με πρόθεση να περάσει από τις κατεχόμενες, στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Τμήμα Τελωνείων που βρίσκεται στο οδόφραγμα, εντοπίστηκε στον πίσω αποθηκευτικό χώρο του οχήματος 47χρονος αλλοδαπός.

Ο 56χρονος και ο 47χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Ο Σύρος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς ορούς και με αξιόχρεο εγγυητή.

Να σημειώσουμε πως αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνωμοσίας για παροχή βοήθειας σε αλλοδαπό να εισέλθει παράνομα στη Δημοκρατία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης του Βατικανού δείχνει τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάπα το πρωί της Δευτέρας από τον καρδινάλιο Κέβιν Φάρελ, τον camerlengo του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE