«Κλεμμένος» ο τίτλος της εκπομπής της Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κλεμμένος» ο τίτλος της εκπομπής της Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εκπομπή - προκάτοχος του ονόματος "Όλα Καλά" είναι ψυχαγωγική και παίζει κι αυτή στην μεσημεριανή ζώνη, μόνο που μετρά χρόνα παρουσίας στην tv.

Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου φέρει την ονομασία "Όλα Καλά". Όμως η εκπομπή «Όλα Καλά» έκανε πρεμιέρα την περασμένη χρονιά στο

Μακεδονία TV και συνεχίζεται και φέτος. 

Παρουσιαζόταν καθημερινά στις 14:00 με την Μαρία Λουΐζα Βούρου να κρατά τα ηνία της εκπομπής.

Στο πλευρό της ήταν ο Τάσος Ριζόπουλος, η Στεφανία Δεληπούλιου, η Λευτέρη Βουτσά και η Σοφία Αλατζά. Η θεματολογία της περιλάμβανε πιπεράτα θέματα της showbiz, ιδιαίτερες συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα του lifestyle, αστρολογία, stylish προτάσεις μόδας και άλλα lifestyle θέματα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE