Πυροβολεί γυναίκες οδηγούς γιατί πιστεύει ότι μόνο οι άνδρες πρέπει να οδηγούν

Πυροβολεί γυναίκες οδηγούς γιατί πιστεύει ότι μόνο οι άνδρες πρέπει να οδηγούν

Ένας άνδρας από το Τέξας κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο γυναίκες οδηγούς σε δρόμους του Κέιτι, στην Κομητεία Χάρις.

Ο Νίκολας Νταγκοστίνο αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία με φονικό όπλο καθώς σε δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο και τον Μάρτιο πυροβόλησε και τραυμάτισε γυναίκες που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους, όπως αναφέρει η Star-Telegram.

Στην πρώτη περίπτωση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του είπε στο δικαστήριο πως χρησιμοποίησε το όπλο για αυτοάμυνα (!) γιατί η γυναίκα είχε μπει μπροστά του στη λωρίδα που οδηγούσε. Τότε είχε μείνει έξι εβδομάδες στη φυλακή πριν καταβάλει 75.000 δολάρια ως εγγύηση και αποφυλακιστεί.

Στη δεύτερη απλά παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας, μάλιστα, πως συνολικά έχει εξαπολύσει πέντε ένοπλες επιθέσεις σε γυναίκες οδηγούς!

Μια ματιά στο προφίλ του 29χρονου στο Facebook αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για έναν παρανοϊκό άνδρα που διακατέχεται από μίσος για τις γυναίκες.

Σε κάποιες από τις δημοσιεύσεις του χαρακτηρίζει «ανίκανες» τις γυναίκες οδηγούς και τονίζει πως «οι γυναίκες είναι μόνο για να γεννούν αρσενικά παιδιά».

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν υπό το φως της ημέρας στην περιοχή Κέιτι. Όπως ανέφεραν τα θύματα στις μαρτυρίες τους και στις δύο περιπτώσεις ο νεαρός άνδρας πλησίασε τα αυτοκίνητά τους και πυροβόλησε στο τζάμι του οδηγού. Και οι δύο πάντως είπαν πως μετά τον πυροβολισμό τις κοιτούσε επίμονα σαν να ήθελε να δει αν τις είχε τραυματίσει.

Ο κατηγορούμενος επέστρεψε στη φυλακή μόνο που αυτή τη φορά η εγγύηση ορίστηκε στις 250.000 δολάρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE