ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Μαζική παρουσία στην διαδήλωση - 'Δάσκαλος σκυφτός, αμόρφωτος λαός'

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Μαζική παρουσία στην διαδήλωση - 'Δάσκαλος σκυφτός, αμόρφωτος λαός'

Από το κτίριο της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. θα ξεκινήσει η εκδήλωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών.

Περισσότερες από 1.000 διαδηλωτές (17:15) βρίσκονται στο κτίριο της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. που βρίσκεται κοντά στο Παλιό ΓΣΠ στην Λευκωσία.

Στο σημείο βρίσκεται και μεγάλη αστυνομική δύναμη ούτως ώστε να φροντίσει για την ομαλή πορεία των διαμαρτυρόμενων.

Μέχρι την αρχή της πορείας αναμένεται να έρθει περισσότερος κόσμος.

Στο φυλλάδιο που παρουσιάζουμε εμφανίζονται τα συνθήματα των εκπαιδευτικών.

Ξεχωρίζει το «Δεν είμαστε ρομπότ μα ούτε αριθμοί, εκπαίδευση απαιτούμε ανθρωπιστική» καθώς και το «Αγώνας/ Αγώνας διαρκείας είναι η απάντηση στον Υπουργό Παιδείας».

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Μέχρι της 17:55 οι διαδηλωτές που μαζεύτηκαν στην ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. ξεπερνούσαν τις 3,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE