24χρονος Κύπριος άφησε το ποδόσφαιρο κι εργάζεται σε ομάδα της Premier League

24χρονος Κύπριος άφησε το ποδόσφαιρο κι εργάζεται σε ομάδα της Premier League

Η ιστορία του 24χρονου Κύπριου που εργάζεται ως video scout σε ομάδα της Premier League.

Ο 24χρονος Κύπριος, Γιάννης Θεοδώρου μίλησε στο gazzetta.gr και τον Βασίλη Σαμπράκο για την πορεία του από τις ακαδημίες του Εθνικού Άχνας και την Αλκή Ορόκλινης στην Δ’ Κατηγορία μέχρι σήμερα όπου εργάζεται ως video scout στην Premier League και την αγγλική Wolves!

Σε συνέντευξή του, ο Γιάννης μιλά για την πορεία του και πώς κατέληξε να κατέχει ένα σημαντικό πόστο.

Περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE