Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στην πορεία των εκπαιδευτικών οργανώσεων- Περισσότερες από 10.000

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στην πορεία των εκπαιδευτικών οργανώσεων- Περισσότερες από 10.000

«Λαοθάλασσα» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά το ναυάγιο στο χώρο της παιδείας και την απόρριψη των προτάσεων για τον εξορθολογισμό.

Χαρακτηριστικό είναι πως είχαν τυπωθεί 5.000 χιλιάδες άσπρες μπλούζες που μοίραζαν στους συγκεντρωθέντες και αυτές εξαντλήθηκαν πριν καν αρχίσει η πορεία ενώ αυτή ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση (18:30 αντί 17:30) λόγω της μαζικής προσέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο αριθμός των διαμαρτυρομένων ξεπερνά τις 10.000 με τον Χάρη Χαραλάμπους (ΠΟΕΔ) να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι στο χώρο βρίσκονται περισσότερες από 12.000 εκπαιδευτικοί.

Πάνως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Προεδρος της Δημοκρατίας δεν βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως από την αρχή μέχρι το τέλος του πλήθους υπάρχει μια απόσταση 500 μέτρων γεγονός που καταδεικνύει την μαζικότητα με την οποία "αγκαλιάστηκε" το κάλεσμα των εκπαιδευτικών οργανώσεων για τη διαμαρτυρία.

 

Ιάκωβος Ιακώβου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE