Βρήκε ομάδα ο… Φελτχούιζεν! Και όχι όποια κι όποια… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – BINTEO)

Βρήκε ομάδα ο… Φελτχούιζεν! Και όχι όποια κι όποια…  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – BINTEO)

Θυμάστε τον Ολλανδό πορτιέρο, Πιτ Φελτχούιζεν που αγωνίστηκε πέρσι στην Ομόνοια και προκάλεσε αλλεπάλληλα… «εγκεφαλικά» με τις γκάφες του;

Ε λοιπόν, μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά βρήκε ομάδα και μάλιστα Α΄ κατηγορίας στην πατρίδα του, αφού υπέγραψε στην Άλκμααρ, η οποία μάλιστα μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα Ολλανδίας, βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τον Άγιαξ με 7 βαθμούς!

Δείτε την ανακοίνωση της Άλκμααρ:

«Η ΑΖ Άλκμααρ ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία της με τον Πιτ Φελτχούιζεν. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει εκπαιδευτεί για κάποιο χρονικό υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας, Τζον Βαν Ντε Μπρουμ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ο Φελτχούιζεν ήταν χωρίς ομάδα από πέρσι που αποχώρησε από την Ομόνοια. Λόγω του τραυματισμού του Ρόντι ντε Μπουρ, η ΑΖ έψαχνε έναν επιπλέον τερματοφύλακα και απέκτησε τον Φελτχούιζεν ο οποίος πήρε τον αριθμό 22».

Δείτε και βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE