ΕΝΑ είναι το ΣΙΓΟΥΡΟ! Είναι ΚΡΙΜΑ…

ΕΝΑ είναι το ΣΙΓΟΥΡΟ! Είναι ΚΡΙΜΑ…

Μετά και τα τελευταία γεγονότα με τη κάρτα φιλάθλου το σίγουρο είναι πως η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα θα μειωθεί.

Είναι πραγματικά κρίμα να έχουμε για παράδειγμα το ντέρμπι αιωνίων ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και να υπάρχουν στις κερκίδες με το ζόρι 10.000.

Σκοπός του δημοσιεύματος είναι η έκκληση προς τους αρμόδιους για να βρουν τους τρόπους να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έφυγε από τις κερκίδες μόνο για τη κάρτα φιλάθλου ή την βία.

Όλοι μας να βάλουμε το λιθαράκι μας για να προστατεύσουμε αυτό που τόσο αγαπάμε, το ποδόσφαιρο!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE