ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗΣ: «Ο Πρόεδρος αφιέρωσε επτά ώρες για διάλογο» - Πυρά προς εκπαιδευτικές οργανώσεις

ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗΣ: «Ο Πρόεδρος αφιέρωσε επτά ώρες για διάλογο» - Πυρά προς εκπαιδευτικές οργανώσεις

Σεβαστό χαρακτήρισε το δικαίωμα των εκπαιδευτικών στη διαμαρτυρία ο Υπουργός Παιδείας.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου το πρωί της Τετάρτης (29/8) και στον απόηχο της μεγάλης διαδήλωσης, σημείωσε ότι παρακολούθησε την πορεία των εκπαιδευτικών.

Είπε ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν.

Ερωτηθείς για τα επόμενα βήματα, ο Κώστας Χαμπιαούρης επέμεινε ότι πρέπει να γίνει διάλογος, χωρίς ωστόσο να μιλά για απόσυρση των προτάσεων του Προέδρου Αναστασιάδη.

Όπως σημείωσε, «ο Πρόεδρος αφιέρωσε επτά ώρες για διάλογο με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις», ενώ απέρριψε τη θέση ότι δεν έγινε διάλογος.

Κατηγόρησε δε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ότι δεν βοήθησαν στη διαδικασία του διαλόγου.

Χαρακτήρισε, ταυτόχρονα, «δείγμα δημοκρατίας» το ότι ο ανώτατος άρχοντας του τόπου παρακάθισε σε διάλογο με τους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE