ΛΕΜΕΣΟΣ: Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο – Κυκλοφοριακό χάος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο – Κυκλοφοριακό χάος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/8) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τρία οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο ένας οδηγός να προσκρούσει στο περιτοίχισμα.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:45 στην αερογέφυρα Μέσα Γειτονιάς και προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ο δρόμος άνοιξε.

ΦΩΤΟ: CYPolice Checkpoints.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.