ΚΥΠΡΟΣ: Τα δεκαέξι δημόσια εκτεθειμένα πρόσωπα που δεν υπέβαλαν το «πόθεν έσχες» τους – ΛΙΣΤΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα δεκαέξι δημόσια εκτεθειμένα πρόσωπα που δεν υπέβαλαν το «πόθεν έσχες» τους – ΛΙΣΤΑ

Κοινοτάρχες, δημοτικούς συμβούλους και διοικητικούς συμβούλους ημικρατικών οργανισμών περιλαμβάνει λίστα του Τριμελούς Συμβουλίου για τα περιουσιακά στοιχεία Δημόσια Εκτεθειμένων Προσώπων.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει δεκαέξι δημόσια εκτεθειμένα πρόσωπα που δεν υπέβαλαν τα περιουσιακά τους στοιχεία, το «πόθεν έσχες» τους ενώπιον του Τριμελούς που συστάθηκε το 2017.

Αν και η προθεσμία εξέπνευσε στις 16/3/2018, τα δεκαέξι πρόσωπα αγνόησαν παντελώς τις συστάσεις και αναμένεται να αχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η λίστα, που δόθηκε στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει 9 κοινοτάρχες, βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τριμελούς Συμβουλίου.

Στον ίδιο πίνακα, βρίσκονται άλλα 22 πρόσωπα που υπέβαλαν αργοπορημένα τη δήλωσή τους και τους επεβλήθη πρόστιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE