ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Αβέρωφ - 'Κάμνουμε παρά πόδας για τρεις μήνες' - Δύο προτάσεις στο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΟ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ:  Αβέρωφ - 'Κάμνουμε παρά πόδας για τρεις μήνες' - Δύο προτάσεις στο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΟ

Ξεκίνησε στις 13:10 η Κοινή Επιτροπή Παιδείας και Εργασίας για το κυρίαρχο ζήτημα των ημερών.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Ξεκινώντας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, επανέλαβε την πρόταση που είπε νωρίτερα σε διάσκεψη Τύπου.

Δηλαδή, την επαναφορά της πρότασης του Προέδρου της 23ης Αυγούστου αλλά με εφαρμογή ως τις 23 Δεκέμβρη.

Μάλιστα, ζήτησε αναβολή της συνεδρίασης για μια μέρα ούτως ώστε να αποφασίσουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και ο Υπουργός.

Ουσιαστικά, «κάμνουμε παρά πόδας για τρεις μήνες» είπε.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λουκαΐδης μίλησε για νέα πρόταση της αντιπολίτευσης, με πρωτοβουλία του βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου, στα πλαίσια της πρότασης που κατατέθηκε στην Επιτροπή Εργασίας την Τρίτη (28/08).

Παρόντες είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Παιδείας και οι ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Η πρόταση της αντιπολίτευσης. ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι, Συμμαχία Πολιτών, ΔΗΚΟ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE