ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Η νύχτα φκάλλει πίσκοπον» - Τετ α τετ Αβέρωφ-Φυλακτού για αναβολή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Η νύχτα φκάλλει πίσκοπον» - Τετ α τετ Αβέρωφ-Φυλακτού για αναβολή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Να περάσει η νύχτα για να σκεφτούν την πρότασή του επιθυμεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου ζητώντας αναβολή της συνεδρίασης των Επιτροπών Εργασίας και Παιδείας.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Σε έντονο ύφος σημείωσε ότι μπορεί να αναβληθεί για μια μέρα η Επιτροπή.

Απαντώντας, ο Γιώργος Λουκαΐδης εξήγησε ότι είναι κρίμα να ξαναέρχονται οι καλεσμένοι. «Να τους τζιεράσουμε τζιαι σουβλάκια» δήλωσε χαμογελώντας και πρόσθεσε μετά το ρητό «η νύχτα φκάλλει πίσκοπο».

Πάντως, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, παρασκηνιακά, κάλεσε τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ, Φίλιο Φυλακτού, εκτός αίθουσας «για να διαβουλευθούν».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών, με τον Παύλο Μυλωνά να προτείνει κλειστή συνεδρίαση του κ. Συλλούρη με εκπροσώπους κομμάτων και τους εκπαιδευτικούς για να εξεταστούν τα διαδικαστικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE