Λύγισε η Βανδή! Μάθετε πού την πήρε η Μαριέλλα στην Λευκωσία και την έπιασε το παράπονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λύγισε η Βανδή! Μάθετε πού την πήρε η Μαριέλλα στην Λευκωσία και την έπιασε το παράπονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα πατώματα έπεσε η Δέσποινα Βανδή μπροστά στο θέαμα που αντίκρισε και εξέφρασε δημόσια το παράπονό της. 

Η Δέσποινα Βανδή αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο, στα πλαίσια της περιοδείας του θιάσου "Mamma Mia". Η Μαριέλλα Σαββίδου εκμεταλλεύτηκε την παράσταση στην Λευκωσία για να δείξει την κυπριακή φιλοξενία στους συνάδελφούς της. 

Η Κύπρια ηθοποιός - πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ "Mamma Mia" άνοιξε το σπίτι της και έκανε ένα πλούσιο τραπέζι στους συντελεστές της παράστασης.

Όμως δεν έμεινε εκεί... αφού η Μαριέλλα πήρε την Δέσποινα Βανδή και την Μπέτυ Μαγγίρα στην επιχείρηση της οικογένειάς της για να τις κεράσει. 

Τότε ήταν που η Βανδή λύγισε, όταν αντίκρισε τα γλυκά. Και εξέφρασε δημόσια το παράπονό της για τα κιλά. 

Όπως έγραψε: "Κι υποφέρω,υποφέρω υποφέρω,υποφέρω πολύ! Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι από αυτές που τρώνε τα πάντα και δεν παχαίνουν!
Η Δέσποινα Βανδή είμαι από αυτές που τρώνε τα πάντα και παχαίνουν και η Μαριέλλα Σαββίδης είναι αυτή που της ανήκουν όλα και δεν τη νοιαζει!".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE