ΠΑΦΟΣ: Σκύλος γείτονα επιτέθηκε σε 9χρονο αγοράκι- Το δάγκωσε σε διάφορα μέρη του σώματός του

ΠΑΦΟΣ: Σκύλος γείτονα επιτέθηκε σε 9χρονο αγοράκι- Το δάγκωσε σε διάφορα μέρη του σώματός του

Εννιάχρονο παιδί χρόνων διακομίσθηκε  στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου μετά από δάγκωμα σκύλου.


Η κατάσταση του 9χρονου παιδιού δεν είναι σοβαρή με τους θεράπντες ιατρούς να αναφέρουν ότι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 29/8  όταν σκύλος που ήταν δεμένος έσπασε την αλυσίδα  με αποτέλεσμα να προστρέξει στο μέρος που ήταν το παιδάκι  και να το δαγκώσει σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ αυτό ποδηλατούσε.

Το σκυλί ανήκει σε γείτονα της οικογένειας του 9χρονου ωστόσο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί και ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης του για το συμβάν.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE