Προσγειωμένος αλλά το πιστεύει ο Αυγουστή! «Συγκέντρωση και ΠΡΟΣΟΧΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσγειωμένος αλλά το πιστεύει ο Αυγουστή! «Συγκέντρωση και ΠΡΟΣΟΧΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στα ΜΜΕ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-«Σίγουρα την περασμένη βδομάδα πριν το ματς με τη Βασιλεία ο στόχος ήταν να φέρουμε το παιχνίδι στο ΓΣΠ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Αυτό επιτεύχθηκε».

-«Τώρα ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και για να περάσουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

-«Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου, ειδικά αυτή τη βδομάδα έδειξαν πόσο πολύ το θέλουν. Όσοι έρθουν αύριο θα τους αναγκάσει η ομάδα να μπουν στο παιχνίδι. Θα μικρύνουμε τις διαφορές που έχουν οι δύο ομάδες. Ξέρουμε τις διαφορές αλλά θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Άντον Μάγκλιτσα ο οποίος επισήμανε «Ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και θα παλέψουμε να προκριθούμε».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE