ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Πυρετώδεις οι εργασίες της Ερευνητικής - Στο μικροσκόπιο ο Σταυρινίδης

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Πυρετώδεις οι εργασίες της Ερευνητικής - Στο μικροσκόπιο ο Σταυρινίδης

Με άλλες τρεις καταθέσεις συνεχίζονται την Πέμπτη (30/8) οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Στις 09:00 καταθέσει ο Κύπρος Έλληνας, μέλος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ) από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018. Ακολούθως (10:30) το νυν μέλος της Επιτροπείας (παραιτηθείς) Χαράλαμπος Χριστοδουλίδης.

Στις 12:00 καταθέτει το στέλεχος Γιάννος Σταυρινίδης, Διευθυντήτης Υπηρεσίας Στρατηγικής και Μετασχηματισμού της ΣΚΤ.

Εξάλλου, με βάση το πρόγραμμα της Ερευνητικής, ο τρέχων κύκλος των ακροάσεων ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή, 31 Αυγούστου με τα υπό παραίτηση νυν μέλη της Επιτροπείας Γιώργο Κίττο και Πανίκο Πούρο και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου με τον παραιτηθέντα Πρόεδρο της Επιτροπείας Γιώργο Χατζηνικόλα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE