Ίσως πάνε ΠΑΚΕΤΟ οι Νικολάου και Αιρόσα!

Ίσως πάνε ΠΑΚΕΤΟ οι Νικολάου και Αιρόσα!

Οι αρχηγοί της ΑΕΛ τα προηγούμενα χρόνια, Μάριος Νικολάου και Μάρκο Αιρόσα, είναι εκτός πλάνων, αλλά έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με την ομάδα. 

Η διοίκηση ψάχνει τρόπο, να ξεφορτωθεί ή τουλάχιστον να μειώσει το κόστος, από τη στιγμή που οι δυο έμπειροι παίχτες, δεν έχουν εγγραφεί στο ρόστερ. Ούτε συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα.  

Πληροφορίες του Themasports, λένε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι Νικολάου και Αιρόσα να πάνε «πακέτο” σε μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς. 

Και μια σημαντική λεπτομέρεια: Και να μην υπογράψουν αλλού μέχρι αύριο (31η Αυγούστου) οι δυο προαναφερθέντες, υπάρχει η δυνατότητα να τους δώσει δανεικούς η ΑΕΛ μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE