ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίσως πάνε ΠΑΚΕΤΟ οι Νικολάου και Αιρόσα!

Ίσως πάνε ΠΑΚΕΤΟ οι Νικολάου και Αιρόσα!

Οι αρχηγοί της ΑΕΛ τα προηγούμενα χρόνια, Μάριος Νικολάου και Μάρκο Αιρόσα, είναι εκτός πλάνων, αλλά έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με την ομάδα. 

Η διοίκηση ψάχνει τρόπο, να ξεφορτωθεί ή τουλάχιστον να μειώσει το κόστος, από τη στιγμή που οι δυο έμπειροι παίχτες, δεν έχουν εγγραφεί στο ρόστερ. Ούτε συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα.  

Πληροφορίες του Themasports, λένε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι Νικολάου και Αιρόσα να πάνε «πακέτο” σε μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς. 

Και μια σημαντική λεπτομέρεια: Και να μην υπογράψουν αλλού μέχρι αύριο (31η Αυγούστου) οι δυο προαναφερθέντες, υπάρχει η δυνατότητα να τους δώσει δανεικούς η ΑΕΛ μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top