Ίσως πάνε ΠΑΚΕΤΟ οι Νικολάου και Αιρόσα!

Ίσως πάνε ΠΑΚΕΤΟ οι Νικολάου και Αιρόσα!

Οι αρχηγοί της ΑΕΛ τα προηγούμενα χρόνια, Μάριος Νικολάου και Μάρκο Αιρόσα, είναι εκτός πλάνων, αλλά έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με την ομάδα. 

Η διοίκηση ψάχνει τρόπο, να ξεφορτωθεί ή τουλάχιστον να μειώσει το κόστος, από τη στιγμή που οι δυο έμπειροι παίχτες, δεν έχουν εγγραφεί στο ρόστερ. Ούτε συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα.  

Πληροφορίες του Themasports, λένε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα οι Νικολάου και Αιρόσα να πάνε «πακέτο” σε μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς. 

Και μια σημαντική λεπτομέρεια: Και να μην υπογράψουν αλλού μέχρι αύριο (31η Αυγούστου) οι δυο προαναφερθέντες, υπάρχει η δυνατότητα να τους δώσει δανεικούς η ΑΕΛ μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE