Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Γι αυτό και τον είχαν αφήσει εκτός αποστολής, από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ερμή. Ο Νιγηριανός μέσος, μαζί με τον μάνατζερ του, βασικά ψάχνουν ομάδα στην οποία θα πάει δανεικός για ένα χρόνο. Μέχρι στιγμής δεν έφεραν συγκεκριμένη πρόταση ενώπιον της διοίκησης.
Τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν οι πληροφορίες, ότι μετά τον Μακρή, πιθανότατα να μετακομίσει στην ΑΕΛ και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Από τα ενδότερα των κίτρινων, ξεκαθαρίζουν ότι δεν τους απασχόλησε το ενδεχόμενο να έλθει δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ ο συγκεκριμένος παίχτης.
Σήμερα μάλλον θα οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Μάριου Ηλία στην Αλκή. Ο Κύπριος διεθνής καταλαβαίνει ότι με το… συνωστισμό παιχτών για τις θέσεις που αγωνίζεται (ακραίος και κεντρικός επιθετικός), θα είναι μεταξύ κερκίδας και πάγκου, αν μείνει στη Λεμεσό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




