Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρίτη θα είναι η… φαρμακερή

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρίτη θα είναι η… φαρμακερή

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει για τρίτη φορά σε διπλές αναμετρήσεις την πρωταθλήτρια ομάδα του Καζακστάν. Οι πρωταθλητές μας στις δυο προηγούμενες του επισκέψεις στην Αστάνα μετρούν ισάριθμες ήττες με σκορ 1-0 και 2-1 αντίστοιχα. Άρα λοιπόν καλείτε να υπερασπιστεί το 1-0 του ΓΣΠ και να φέρει την πρόκριση στην Λευκωσία και να κάνει ότι δεν έκανε στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις μέσα στο Αστάνα Αρένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE