Τρικούβερτο γλέντι - Ο Κύπριος επιχειρηματίας και η παρέα του τραγουδούσαν «Εδώ Λεμεσός» στις Σπέτσες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρικούβερτο γλέντι - Ο Κύπριος επιχειρηματίας και η παρέα του τραγουδούσαν «Εδώ Λεμεσός» στις Σπέτσες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κύπριος επιχειρηματίας και η παρέα του διασκέδασαν με την ψυχή τους στις Σπέτσες. 

Ο Γιώργος Θεοδότου βρίσκεται στις Σπέτσες για τον γάμο φιλικού ζεύγους. Στο after party που έλαβε χώρα σε μια από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού ο Κύπριος επιχειρηματίας και η παρέα του διασκέδασαν με την καρδιά τους.

Φορώντας τα καπέλα που το φιλικό ζεύγος τους έδωσε στον γάμο τραγούδησαν και χόρεψαν τα πάντα.

Και για να ακριβολογούμε ο Γιώργος Θεοδότου, η αδελφή του Ελίνα Θεοδότου και η μεγάλη της παρέα τραγούδησαν και χόρεψαν από το «Happy New Year» μέχρι το «Εδώ Λεμεσός».

Στην παρέα τους βρισκόταν και η ηθοποιός Δανάη Χρίστου με τον σύντροφό της, που ήταν κι αυτοί καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο στις Σπέτσες και ανέβασε stories από το τρικούβερτο γλέντι. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.