ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη φυλακή ζητιάνοι που ζητούσαν ελεημοσύνη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη φυλακή ζητιάνοι που ζητούσαν ελεημοσύνη

Ποινές φυλάκισης επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε τρία πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν την Τετάρτη 29/8 σχετικά με υπόθεση επαιτείας.


Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 46 και 31 ετών και μια γυναίκα 47 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν γύρω στις 3μ.μ. χθες, από μέλη της Αστυνομίας, σε δρόμο της Λευκωσίας, να ζητούν ελεημοσύνη από διερχόμενους οδηγούς.

Οι Αστυνομικοί τους ανέκοψαν και τους συνέλαβαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ μετά από σωματική έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους χρηματικό ποσό, συνολικού ύψους €84,88 ευρώ. 
 
Σήμερα, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης. Το Δικαστήριο αφού εξέτασε τα δεδομένα της υπόθεσης, τους έκρινε ένοχους και επέβαλε εναντίον τους ποινές φυλάκισης 40 ημερών στον 31χρονο, 30 ημερών στον 46χρονο και 20 ημερών στην 47χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE