LIFESTYLE

«ΠΑΡΕΑ mou» - Φυσικά και θυμάστε που έχετε ξαναδεί τον τίτλο της εκπομπής της Χαριτίνης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«ΠΑΡΕΑ mou» - Φυσικά και θυμάστε που έχετε ξαναδεί τον τίτλο της εκπομπής της Χαριτίνης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί να άλλαξε δύο φορές όνομα η εκπομπή της Χαριτίνης, αλλά βλέποντάς τον γραμμένο διαπιστώσαμε περί τίνος πρόκειται...

Από τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 15:00, η Χαριτίνη Ηλιάδου θα μας κρατά συντροφιά μαζί με την υπόλοιπη της παρέα στο TvOne.

Το παζλ στην «ΠΑΡΕΑ mou» συμπληρώνουν οι Έλενα Θεοδώρου, Αλέξανδρος Ταραμουντάς, Μαρία Πορφυρίου και η Μικαέλα Κωνσταντίνου.

Βλέποντας για πρώτη φορά γραμμένο τον τίτλο της εκπομπής «ΠΑΡΕΑ mou» διαπιστώσαμε από πού εμπνεύστηκαν οι ιθύνοντες του καναλιού του Αρχαγγέλου για τον τίτλο του απογευματινού τους μαγκαζίνο. 

Η εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου φέρει τον τίτλο «ΠΑΡΕΑ mou», με το ''mou'' να παραπέμπει στο "ΠΡΩΙΝΟ mou" του MEGA Ελλάδος, που ξεκίνησε με το δίδυμο Σκορδά - Λιάγκα και ολοκληρώθηκε με τους Κωστόπουλο - Μπαλατσινού, και κρατούσε συντροφιά στον Έλληνα τηλεθεατή για χρόνια. 

Η πρεμιέρα των Σκορδά - Λιάγκα στο "ΠΡΩΙΝΟ mou"  το 2010

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος πήραν τα ηνία της εκπομπής "ΠΡΩΙΝΟ mou"

 

Στην ομάδα της Χαριτίνης Ηλιάδου προστέθηκε η Έλενα Θεοδώρου, την οποία παρακολουθούμε τα τελευταία δυο χρόνια μέσα από το TVONE και τη θαυμάζουμε για την εργατικότητα και τη ζωντάνια της.

Κατάγεται από τη Λεμεσό και μιλάει Αγγλικά και Βουλγαρικά. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία ενώ ασχολείται με το modeling εδώ και 12 χρόνια.

Αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους της, ενώ δηλώνει ότι της αρέσουν τα ταξίδια και η φωτογραφία.

Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς αγαπάει την τηλεόραση και είναι η κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία δυο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Είναι 26 ετών, απόφοιτος ΒΑ Advertising and Multimedia Communication and Graphic art και Advanced Professional Diploma in Art Middlesex University. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά.

Του αρέσει το σινεμά και το θέατρο, πηγαίνει σε συναυλίες και επιθυμία του είναι να εξερευνήσει τον κόσμο ταξιδεύοντας.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά του είναι και το ποδόσφαιρο. Το ποια ή ποιες ομάδες υποστηρίζει πάντως, δεν μας αποκαλύπτει…

Η Μαρία Πορφυρίου θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε και ως το γλυκό σπασικλάκι της απογευματινής μας παρέας. Άλλωστε δεν αποφοιτήσαμε όλοι με βαθμό 19,4 στα 20. Η 24χρονη Μαρία κατάγεται από την Αραδίππου. Έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Glasgow Caledonian University. Με την επιστροφή της στην Κύπρο το 2016 έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο των media, συμμετέχοντας στην ομάδα παραγωγής του παγκύπριου διαγωνισμού Ομορφιάς «STAR ΚΥΠΡΟΣ 2016», ενώ άρχισε να αρθρογραφεί και σε sites. Διαθέτει καλλιτεχνική φλέβα, καθώς μετράει διακρίσεις στον χορό και στο τραγούδι, ενώ ασχολήθηκε και με την υποκριτική, συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις.

Τέλος η Μικαέλα Κωνσταντίνου το 2016 έλαβε μέρος στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ομορφιάς «STAR ΚΥΠΡΟΣ». Καθόλου τυχαία η απόφασή της, όντας λάτρης της μόδας, καθώς ασχολείται με το modeling τα τελευταία 4 χρόνια, διαθέτει το δικό της fashion blog, ενώ πριν ένα χρόνο δημιούργησε τη δική της χειροποίητη συλλογή ρούχων. Είναι Δασκάλα Προδημοτικής Εκπαίδευσης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου το 2016 και αυτή τη στιγμή σπουδάζει δημοσιογραφία.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top