Ανακοινώθηκαν τα μέλη των ΔΣ ΚΥΠΕ και Οργανισμού Νεολαίας

Ανακοινώθηκαν τα μέλη των ΔΣ ΚΥΠΕ και Οργανισμού Νεολαίας

Το Υπουργικό Συμβούλιο, στη συνεδρία του ημερομηνίας 30/08, προέβη στον διορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).

Νέος Πρόεδρος του ΚΥΠΕ διορίστηκε ο Ιωσήφ Ιωσήφ και Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Φράγκου, Εκπρόσωπος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ).

Μέλη διορίστηκαν ο Χάρης Νικολαΐδης, Εκπρόσωπος Συνδέσμου Εκδοτών Εφημερίδων και Περιοδικών Κύπρου, ο Γιάννης Αντωνίου δημοσιογράφος, η Σόφη Μιχαηλίδου Εκπρόσωπος ΓΤΠ, η Ελέγκω Φραγκουλίδου Εκπρόσωπος ΓΤΠ και ο Πανίκος Χατζηπαναγή Εκπρόσωπος ΡΙΚ.

Με άλλη απόφαση του, το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και μέλη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Πρόεδρος επαναδιορίστηκε ο Παναγιώτης Σεντόνας και Αντιπρόεδρος η Κωνσταντίνα Καραγιάννη.

Μέλη διορίστηκαν οι Ανδρέας Σιέγκας, Μιχάλης Ηλιοδώρου, Νικόλας Καλογήρου, Θεόδουλος Ιωάννου και Κωνσταντίνου Χατζηζαχαρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE