ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΚ του σήμερα δεν έχει ταβάνι, έχει τεράστια ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – Ο Καραπατάκης και τα ΚΟΤΣΙΑ του

Η ΑΕΚ του σήμερα δεν έχει ταβάνι, έχει τεράστια ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – Ο Καραπατάκης και τα ΚΟΤΣΙΑ του

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 την Τρέντσιν και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Από που να το πιάσεις και από που να τ’αφήσεις το φετινό επίτευγμα! Το πράγμα φαινόταν από την αρχή. Μην νομίζεται πως τα παιχνίδια της ΑΕΚ ήταν τόσο εύκολα όσο φάνηκαν, ταπεινή άποψη του γραφών είναι πως το συγκρότημα του Αντόνι Ιραόλα τα έκανε να μοιάζουν έτσι.

Σε έξι επίσημα παιχνίδια, οι κιτρινοπράσινοι έχουν απολογισμό 15 γκολ (!) υπέρ και μόλις 1 κατά. Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους και είναι ορισμένα αδιάσειστα στοιχεία που μαρτυρούν το πόσο πανάξια η ΑΕΚ είναι ξανά στους ομίλους.

Δεν χρειάζεται και αρκετή ανάλυση το παιχνίδι κόντρα στους Σλοβάκους μέσα στην ”Αρένα”. Το γνωστό πρέσιγκ των Λαρνακέων έκανε ξανά την διαφορά, οι ποιοτικές μονάδες που μετατράπηκαν σε ένα εξίσου ποιοτικό σύνολο έκαναν για άλλη μια φορά καλά στην δουλειά τους και το γλέντι…άρχισε, και δικαιωματικά καθώς κόποι αρκετών χρόνων ανταμείφθηκαν.

Ένας πρόεδρος που με την παρουσία του άλλαξε τα πάντα, πήρε την ομάδα σε άλλο επίπεδο και κατάφερε μετά το κύπελλο και τον 2ο τίτλο της ΑΕΚ (μετά από 14 χρόνια μάλιστα) να επαναφέρει την ομάδα και στις Ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Και δεν είναι μόνο ο Καραπατάκης. Είναι ΟΛΟΙ. Ο Ιραόλα που παίρνει από τους παίκτες του το 100%, ο Μουρίγιο που στελέχωσε την ομάδα με ποδοσφαιριστές μπαρουτοκαπνισμένους και έτοιμους για το έξτρα βήμα και ο κόσμος που σε κάθε εντός έδρας ματς δίνει την επιπρόσθετη στήριξη που απαιτείται.

Τολμώ να το πω ότι ΤΩΡΑ επιστεγάστηκαν όλες οι θυσίες της διοίκησης Άντρου Καραπατάκη.

Το κύπελλο ναι συμφωνώ πως δίνει άλλη αίγλη, ειδικά το να επιστρέφεις σε τίτλο μετά από τόσο καιρό, όμως το να εμπιστεύεσαι δύο καίρια πόστα (προπονητής και τεχνικός διευθυντής) σε δύο άτομα ικανά αλλά άπειρα σε αυτό που καλούνται να κάνουν, και αυτοί με τις επιλογές τους να σε στέλνουν στους ομίλους, τότε ναι αυτό είναι ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Δείχνει επίσης και τα κότσια που έχει ο πρόεδρος, καθώς πήρε μια επιλογή με ρίσκο όμως του βγήκε με τα χίλια.

Ο Εύμαιος Ευθυμιάδης και ο Χριστόφορος Πετρουής θα πετάξουν σήμερα (31/8) για το Μονακό για να είναι παρών στην κλήρωση που θα γίνει και στην οποία θα βγουν οι τρεις αντιπάλοι της ΑΕΚ για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top