Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Κίρζη και το έμβασμα!

Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Κίρζη και το έμβασμα!

Ο σκηνοθέτης της Cytavision, έκανε zoom δυο-τρεις φορές στα τελευταία δραματικά λεπτά, στο σημείο που καθόταν ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης μαζί με τους συνεργάτες του.

Φυσιολογικά έδειχνε σφιγμένος ο ηγέτης των κυανολεύκων, ανησυχώντας μήπως και γίνει καμιά στραβή (ισοφαρίσουν οι Ελβετοί στο φινάλε). Μόλις σφύριξε για τελευταία φορά ο διαιτητής της δραματικής αναμέτρησης, ο σκηνοθέτης… έδειξε (ξανά) πλάνο από τα επίσημα του ΓΣΠ, με τον Κίρζη και τους συνεργάτες του, να πανηγυρίζουν με αγαλλίαση την παλικαρίσια πρόκριση της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE