Σκασμένο λάστιχο προκάλεσε πολύνεκρο τροχαίο στις ΗΠΑ

Σκασμένο λάστιχο προκάλεσε πολύνεκρο τροχαίο στις ΗΠΑ

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Νέο Μεξικό σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό, το οποίο είχε περάσει το διαχωριστικό, στον αυτοκινητόδρομο, και είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, στο φορτηγάκι έσκασε ένα λάστιχο.

Το λεωφορείο μετέφερε 49 επιβάτες και η σύγκρουση έγινε στο δρόμο Interstate 40 κοντά στην πόλη Thoreau, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό το Φοίνιξ της Αριζόνα. Το μπροστινό μέρος του οχήματος διαλύθηκε εντελώς.

Τουλάχιστον 37 επιβάτες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής ενώ τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το φορτίο του φορτηγού, καθώς και συντρίμμια από τα δύο οχήματα, σκορπίστηκαν στον δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE