Η Κάτια Θεοδότου ανέβηκε στην σκαλωσιά και μπογιατίζει το σπίτι της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κάτια Θεοδότου ανέβηκε στην σκαλωσιά και μπογιατίζει το σπίτι της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προφανώς της αρέσουν τα μαστορέματα... και γι αυτό η Κάτια Θεοδότου δεν δίστασε να πάρει την βούρτσα μπογιατίσματος και να αρχίσει το μπογιάτισμα.

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κάτια Θεοδότου και δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις εργασίες ανακαίνισης που διεξάγονται στο σπίτι της, αφού η ίδια δεν μένει στην θέση του παρατηρητή. 

Την Παρασκευή, 31 Αυγούστου ανέβηκε σε μια αυτοσχέδια σκαλωσία, πήρε την βούρτσα και άρχισε να μπογιατίζει τους τοίχους. 

Σε παλαιότερες αναρτήσεις της, απο το σπίτι της στην Αθήνα, αποκαλεί με αυτοσαρκασμό τον εαυτό της "Μπομπ ο μαστοράς". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE