Ανακοινώνονται μαζικές προαγωγές στην Εθνική Φρουρά- 332 θέσεις

Ανακοινώνονται μαζικές προαγωγές στην Εθνική Φρουρά- 332 θέσεις

Τέλος σε μια στρέβλωση, η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια, προσπαθεί να βάλει το Υπ. Άμυνας. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο έφερε στο φως και η ιστοσελίδα μας ToThemaOnline μετά τις καταγγελίες υπαξιωματικών, πως από το 2000 παραμένουν στάσιμοι στο βαθμό του λοχία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν 332 θέσεις προαγωγής στην Εθνική Φρουρά αφού ο Υπ. Άμυνας Σάββας Αγγελίδης προτίθεται να υπογράψει δύο προαγωγές  στο βαθμό του Ανθυπασπιστή Α’, 29 στον βαθμό του Ανθυπασπιστή Β’, 98 στον βαθμό του Ανθυπασπιστή Γ’, 99 θέσεις Αρχιλοχία και 104 στο βαθμό του Επιλοχία.

Το «νερό μπήκε στο αυλάκι» καθώς η Βουλή αποπαγοποίησε τις πιο πάνω θέσεις προαγωγής, ενώ τέθηκε σε ισχύ ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός νόμος του 2018 με τον οποίο δημιουργήθηκαν νέες θέσεις υπαξιωματικών στον προϋπολογισμό του Υπ. Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE