Άμστερνταμ: Επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό – Τρεις τραυματίες

Άμστερνταμ: Επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό – Τρεις τραυματίες

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν την Παρασκευή 31/08 σε επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ και ο φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε από σφαίρα, ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία.

«Η αστυνομία πυροβόλησε έναν ύποπτο έπειτα από ένα συμβάν με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter, διευκρινίζοντας πως ο σταθμός εκκενώθηκε και πως η σιδηροδρομική κυκλοφορία διακόπηκε.

Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο AT5 του συμβάντος είχε προηγηθεί μια διαφωνία.

Ο ύποπτος και οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE