ΛΑΡΝΑΚΑ: Αλγεινή εικόνα σε Λύκειο – Σε λίγες μέρες το πρώτο κουδούνι -VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αλγεινή εικόνα σε Λύκειο – Σε λίγες μέρες το πρώτο κουδούνι -VIDEO

Με τα χειρότερα λόγια, περιγράφεται η εικόνα που επικρατεί στις εξωτερικές κτηριακές εγκαταστάσεις Λυκείου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο λόγος για Λύκειο της πόλης του Ζήνωνα, όπου η αυλή του έχει κυριολεκτικά αφεθεί στο «έλεος του Θεού».

Λύκειο το οποίο ομοιάζει περισσότερο με εγκαταλελειμμένο κτήριο παρά με εκπαιδευτήριο που θα φιλοξενήσει σε λίγα 24ωρα μαθητές.

Η κατάσταση παρουσιάζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εκπαιδευτικούς οι οποίοι αναφέρουν πως σε λίγες μέρες το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς 2018 – 2019 θα ηχήσει και το εν λόγω σχολείο είναι επιεικώς τραγικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε στις 28/08 και παρουσιάζει διαλυμένα και καθόλου συντηρημένα παγκάκια και άγρια βλάστηση να ξεπροβάλλει από τις σχισμές του πατώματος της εξωτερικής αυλής.

Αυλής που σε διάστημα λίγων ημερών θα καλούνται να περνούν τα διαλείμματά τους οι μαθητές του εν λόγω Λυκείου καθίμενοι σε παγκάκια που αποτελούν το λιγότερο κίνδυνο για τους ιδίους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE