ΛΑΡΝΑΚΑ: Αλγεινή εικόνα σε Λύκειο – Σε λίγες μέρες το πρώτο κουδούνι -VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αλγεινή εικόνα σε Λύκειο – Σε λίγες μέρες το πρώτο κουδούνι -VIDEO

Με τα χειρότερα λόγια, περιγράφεται η εικόνα που επικρατεί στις εξωτερικές κτηριακές εγκαταστάσεις Λυκείου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο λόγος για Λύκειο της πόλης του Ζήνωνα, όπου η αυλή του έχει κυριολεκτικά αφεθεί στο «έλεος του Θεού».

Λύκειο το οποίο ομοιάζει περισσότερο με εγκαταλελειμμένο κτήριο παρά με εκπαιδευτήριο που θα φιλοξενήσει σε λίγα 24ωρα μαθητές.

Η κατάσταση παρουσιάζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εκπαιδευτικούς οι οποίοι αναφέρουν πως σε λίγες μέρες το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς 2018 – 2019 θα ηχήσει και το εν λόγω σχολείο είναι επιεικώς τραγικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε στις 28/08 και παρουσιάζει διαλυμένα και καθόλου συντηρημένα παγκάκια και άγρια βλάστηση να ξεπροβάλλει από τις σχισμές του πατώματος της εξωτερικής αυλής.

Αυλής που σε διάστημα λίγων ημερών θα καλούνται να περνούν τα διαλείμματά τους οι μαθητές του εν λόγω Λυκείου καθίμενοι σε παγκάκια που αποτελούν το λιγότερο κίνδυνο για τους ιδίους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE