Δεν θα είναι καθόλου ΕΥΚΟΛΟ για την Ανόρθωση!

Δεν θα είναι καθόλου ΕΥΚΟΛΟ για την Ανόρθωση!

Η Ανόρθωση μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα καθώς κέρδισε την Δόξα με 0-1 την 1η αγωνιστική.

Αύριο Σάββατο (1/9) ταξιδεύει στη Πάφο, και πάλι εκτός έδρας, με σκοπό το δεύτερο τρίποντο και το 2/2. Η αλήθεια είναι πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι το ιδανικότερο ξεκίνημα μιας και η Κυρία θα βγάλει από το πρόγραμμά της δύο ύπουλα παιχνίδια σε έδρες που μπορεί ο άλλος να την πατήσει εύκολα.

Όμως στην Αμμοχωστιανή ομάδα ξέρουν πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο, η Πάφος ενισχύθηκε ποιοτικά και θα κάνει την δική της πρεμιέρα μπροστά από τον κόσμο της που είναι ενθουσιασμένος.

Αυτό τον ενθουσιασμό του αντιπάλου πρέπει να ελέγξει η Κυρία, να επιβάλει τον ρυθμό της και να καταφέρει να φύγει από το ”Στέλιος Κυριακίδης” με το μεγάλο διπλό.

Εκτός αποστολής ο Λαβόρδε, αλλά και οι Στέμμερ, Φύτος Κυριάκου, Νικόλας Παναγιώτου, Χρίστος Χατζηπασχάλη και Μιχάλης Ιωάννου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE