ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαύρος» Σεπτέμβριος - Ξεψύχησε 20μηνο βρέφος

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαύρος» Σεπτέμβριος - Ξεψύχησε 20μηνο βρέφος

Αγόρακι μόλις 20 μηνών έχασε τη ζωή του σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, καθώς το τάιζε η μητέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 20:15 το βράδυ της Παρασκευής 31/08 στο χωριό Ερήμη της επαρχίας Λεμεσού, όταν η μητέρα του, τάιζε το άτυχο βρέφος όταν εκείνο έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρεται, οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να βοηθήσουν το μωράκι ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο στη σκηνή, με το προσωπικό του να του παρέχει τις Πρώτες Βοήθειες.

Τόσο οι προσπάθειες των οικείων του, όσο και του προσωπικού του ασθενοφόρου ήταν άκαρπες και το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες των ιατρών.  

Δυστυχώς όμως, γύρω στις 21:30 διαπιστώθηκε ο θάνατος του μικρού παιδιού.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, νεκροτομή επί της σορού του βρέφους αναμένεται να διενεργηθεί τη Δευτέρα 03/09.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE