ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία.

 

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 27 ετών, συνέλαβε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Της σύλληψής τους προηγήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία τους, στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 20 νάιλον σακουλάκια, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, τέσσερα μισοκαπνισμένα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν κάνναβη, ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,1 γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €520. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE