ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία.

 

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 27 ετών, συνέλαβε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Της σύλληψής τους προηγήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία τους, στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 20 νάιλον σακουλάκια, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, τέσσερα μισοκαπνισμένα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν κάνναβη, ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,1 γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €520. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.