ΟΡΙΣΤΙΚΗ εξέλιξη με Αμπντουλάγιεφ – Οι λόγοι

ΟΡΙΣΤΙΚΗ εξέλιξη με Αμπντουλάγιεφ – Οι λόγοι

Μία σημαντική εκκρεμότητα, το μέλλον του Σαμέντ Γεσίλ, διευθετήθηκε οριστικά στον Πανιώνιο με τον Γερμανό στράικερ να μένει ελεύθερος. Τέλος και ο Αμντουλάγεφ.

Ο Γεσίλ δεν υπολογιζόταν από τον Ζοζέ Ανιγκό και το υψηλό για τα δεδομένα της προσφοράς του συμβόλαιο που είχε προβλημάτιζε την διοίκηση των «κυανέρυθρων». Εντέλει, ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε λύση και ο 24χρονος φορ με την ευπάθεια στους τραυματισμούς αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Ελεύθερος έμεινε και ο Αζέρος, Αράζ Αμντουλάγεφ, ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους ενώ επόμενος προς αποδέσμευση είναι ο Μεργκίμ Μπραχίμι.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής οι πρόεδροι των εργοδοτικών οργανώσεων, Γιώργος Παντελίδης και Σταύρος Σταύρου, για κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με στόχο να «κλειδώσει» το ζήτημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE