ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυσκολία πρόσβασης ασθενοφόρων – Πυκνή τροχαία κίνηση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυσκολία πρόσβασης ασθενοφόρων – Πυκνή τροχαία κίνηση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πυκνή τροχαία κίνηση που παρατηρείται στο σημείο του ατυχήματος δυσκολεύει το έργο των Αρχών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί αλλά και τα ασθενοφόρα που κλήθηκαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σάββατου 01/09, δυσκολεύονται να πλησιάσουν το σημείο λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, φέρεται να τραυματίστε άγνωστος μέχρι στιγμής αριθμός ατόμων.

Όπως μας λέχθηκε από αστυνομικές πηγές, λόγω της πυκνότητας της τροχαίας κίνησης οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κλείσουν δρόμους για να μπορέσουν να μεταβούν στο σημείο της σύγκρουσης, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα ασθενοφόρα αναγκάστηκαν να σταματήσουν στην αντίθετη λωρίδα της Λεωφόρου για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE