ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Καταγγελία Χαμπιαούρη από τον γ.γ. ΠΟΕΔ στην Αστυνομία

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Καταγγελία Χαμπιαούρη από τον γ.γ. ΠΟΕΔ στην Αστυνομία

Μετά την πρώτη μέρα των εκπαιδευτικών, θα βρεθεί στο Τμήμα για να καταγγείλει τον υπουργό Παιδείας ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους.

Ο κύριος Χαραλάμπους, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατόπιν συνεννόησης του με τους νομικούς σύμβουλους της ΠΟΕΔ, θα μεταβεί σε αστυνομικό τμήμα και θα καταγγείλει τον υπουργό Παιδείας.

Όπως αναφέρει ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΔ, η καταγγελία θα γίνει τη Δευτέρα 03/09, όταν θα μεταβεί στο σχολείο όπου τοποθετήθηκε ως Διευθυντής ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει σε καταγγελία του υπουργού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE