ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με μώλωπα στο μέτωπο το άτυχο βρέφος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με μώλωπα στο μέτωπο το άτυχο βρέφος

Εντατικές είναι οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού αλλά και των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας σε ότι αφορά τον θάνατο του 20 μηνών βρέφους το οποίο έχασε τη ζωή του, το βράδυ της Παρασκευής 31/08, την ώρα που η μητέρα του το τάιζε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, οι γιατροί μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να επαναφέρουν το παιδάκι, διαπίστωσαν πως έφερε μώλωμα στο μέτωπο του.

Μάλιστα όπως σημειώθηκε στο ρεπορτάζ, οι γιατροί όταν ρωτήσαν τους γονείς για τον μώλωπα, αυτοί απάντησαν πως το αγοράκι τους είχε κτυπήσει πριν από δυο ημέρες.

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια έχει άλλα δυο ανάδοχα παιδιά. Το 20 μηνών αγοράκι ήταν υπερκινητικό.

Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το ΤΑΕ Λεμεσού καθώς και το Γραφείο Ευημερίας ενω οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το αγοράκι έτρωγε πολτοποιημένο φαγητό. Συγκεκριμένα, πατάτες με γιαούρτι.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:15 το βράδυ της Παρασκευής 31/08, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το άτυχο αγοράκι έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έτρωγε πολτοποιημένο φαγητό.

Παρευρισκόμενοι επιχείρησαν να το επαναφέρουν, ενώ παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών που έφτασαν με ασθενοφόρο, αλλά και μετέπειτα των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, το παιδάκι έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 21:20.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του, θα δώσει η νεκροτομή επί της σορού του που αναμένεται να διενεργηθεί τη Δευτέρα 03/09.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top