Στον γάμο του Σάκη και της Μπόμπα ο Κυριάκος Πελεκάνος – Γιατί περιμένει ο γιος του! -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον γάμο του Σάκη και της Μπόμπα ο Κυριάκος Πελεκάνος – Γιατί περιμένει ο γιος του! -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον γάμο του καλού του φίλου Σάκη Τανιμανίδης βρέθηκε το Σάββατο 01/09, ο Κυριάκος Πελεκάνος μαζί με την σύζυγό του.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και η δεξίωση στο υπέροχο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

 Το νυφικό της Χριστίνας θα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο!

Φυσικά από το γάμο δεν θα απουσιάζει ο κάλος του φίλος, Κυριάκος Πελεκάνος.

Μάλιστα με μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Κυριάκος ευχήθηκε σύντομα να μεγαλώσει η οικογένεια…και φυσικά έχει και προτίμηση!

Συγκεκριμένα έγραφε:

Πάντα υγεία ,ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια !

(Κόρη κατά προτίμηση  😉,ο Κριστιάν περιμένει )  💒

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE