Στον γάμο του Σάκη και της Μπόμπα ο Κυριάκος Πελεκάνος – Γιατί περιμένει ο γιος του! -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον γάμο του Σάκη και της Μπόμπα ο Κυριάκος Πελεκάνος – Γιατί περιμένει ο γιος του! -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον γάμο του καλού του φίλου Σάκη Τανιμανίδης βρέθηκε το Σάββατο 01/09, ο Κυριάκος Πελεκάνος μαζί με την σύζυγό του.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και η δεξίωση στο υπέροχο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

 Το νυφικό της Χριστίνας θα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο!

Φυσικά από το γάμο δεν θα απουσιάζει ο κάλος του φίλος, Κυριάκος Πελεκάνος.

Μάλιστα με μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Κυριάκος ευχήθηκε σύντομα να μεγαλώσει η οικογένεια…και φυσικά έχει και προτίμηση!

Συγκεκριμένα έγραφε:

Πάντα υγεία ,ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια !

(Κόρη κατά προτίμηση  😉,ο Κριστιάν περιμένει )  💒

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.