Τραγικό! Οικιακή βοηθός μαχαίρωσε τέσσερις κατοίκους στην Μάντοβα της Ιταλίας

Τραγικό! Οικιακή βοηθός μαχαίρωσε τέσσερις κατοίκους στην Μάντοβα της Ιταλίας

Γυναίκα με ψυχικά προβλήματα, ηλικίας 58 ετών, οικιακή βοηθός με καταγωγή από την Πολωνία, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τέσσερις κατοίκους σε προάστιο της πόλης Μάντοβα, στην βόρεια Ιταλία.

Μια 54χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, υπέκυψε πριν λίγο στα τραύματά της. Η κατάσταση των άλλων τριών θυμάτων της επίθεσης, δεν προκαλεί ανησυχία.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε μέσα σε μουσείο παιχνιδιών, στο οποίο εργαζόταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της. Οι άλλες τρείς, στον δρόμο, σε μικρή απόσταση.

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σύμφωνα με τον αστυνομικό που την συνέλαβε, από το βλέμμα της, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η ψυχική της κατάσταση είναι σοβαρά διαταραγμένη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.