Ο άνδρας που απάτησε την Αριστοτέλους – «Σήμερα θα αντιδρούσα διαφορετικά»

Ο άνδρας που απάτησε την Αριστοτέλους – «Σήμερα θα αντιδρούσα διαφορετικά»

Για την προδοσία και την απιστία που βίωσε στη ζωή της, μίλησε «ανοικτά» η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη!

Συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μιλώντας στο περιοδικό Down Town και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, μίλησε για διάφορα θέματα, ενώ μάλιστα δεν φοβήθηκε να αναφερθεί και στην απιστία!

Ερωτηθείς αν έχει προδοθεί πολύ, η Χριστιάνα Αριστοτέλους απάντησε: «Ναι. Και από φιλίες και στα προσωπικά και στην δουλεία μου», με τον δημοσιογράφο να παίρνει την ερώτηση παραπέρα και να διερωτάται: Τι σημαίνει «προδοσία» στην προσωπική ζωή; Απιστία;

Με την ξανθιά παρουσιάστρια να απαντά καταφατικά και να δηλώνει: «Ναι έχω απατηθεί. Αλλά πλέον η ζωή μου είναι τόσο διαφορετική… Σήμερα θα αντιδρούσα πολύ διαφορετικά στην απιστία».

Ερωτηθείσα αν σήμερα θα χώριζε η ίδια απάντησε: «Σίγουρα! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος προχωρά με κάποιον άλλον άνθρωπο και μετά επανέρχεται σε έμενα έτσι απλά. Αν και μου συνέβη στο παρελθόν. Ακόμη και με ένα παιδί πια, είμαι κάθετη σ’ αυτό το θέμα. Χωρίς να κρίνω τους ανθρώπους που έχουν συγχωρέσει την απιστία. Γιατί κι εγώ το έχω κάνει. Αλλά, δεν θα την συγχωρούσα ξανά! Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν… Είμαι ευγνώμων στην ζωή! Έχω το παιδί μου, τον άντρα μου, κάνω κάτι που αγαπώ… Τι άλλο να ζητήσω;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE