Διέκοψαν συναυλία στο Βερολίνο οι U2 – Μπόνο: «Εχασα τη φωνή μου»

Διέκοψαν συναυλία στο Βερολίνο οι U2 – Μπόνο: «Εχασα τη φωνή μου»

Από τα πρώτα τραγούδια, ο Μπόνο φάνηκε να αντιμετωπίζει δυσκολία στη φωνή του. Αρκετές φορές, και κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, ο 58χρονος Ιρλανδός διέκοψε για να ξεδιψάσει πίνοντας από ένα μπουκάλι θερμός

Το ιρλανδέζικο συγκρότημα U2 αναγκάστηκε να διακόψει συναυλία του που ήταν σε εξέλιξη αφού είχε ερμηνεύσει λίγα μόνο τραγούδια στο Βερολίνο μπροστά σε χιλιάδες θεατές το βράδυ του Σαββάτου, γιατί ο τραγουδιστής Μπόνο είχε απώλεια της φωνής του.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ για να αποψινή ακύρωση. Ο Μπόνο ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά μετά μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια της φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό» ανέφερε το ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του.

Ήταν η δεύτερη και τελευταία κατά σειρά συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των U2, η οποία άρχισε από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Ήδη από τα πρώτα τραγούδια, ο Μπόνο φάνηκε να αντιμετωπίζει δυσκολία στη φωνή του. Αρκετές φορές, και κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, ο 58χρονος Ιρλανδός διέκοψε για να ξεδιψάσει πίνοντας από ένα μπουκάλι θερμός. Στο τέλος, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει.

«Εχασα τη φωνή μου. Δεν ξέρω τί να κάνω» είπε ο Μπόνο από τη σκηνή του Mercedes-Benz Arena.

Οι θεατές θα μπορούν να επιστρέψουν σε συναυλία που θα προγραμματιστεί αργότερα για να παρακολουθήσουν τους U2.

https://www.youtube.com/watch?v=A6rTFFbN7E8

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE