Απηύδησαν οι Λευκωσιάτες – Σαν «καζάνι» η πρωτεύουσα - Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι άλλες πόλεις

Απηύδησαν οι Λευκωσιάτες – Σαν «καζάνι» η πρωτεύουσα - Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι άλλες πόλεις

Παρά το γεγονός ότι μπήκαμε αισίως στο Φθινόπωρο, στην Λευκωσία συνεχίζουν να επικρατούν συνθήκες καύσωνα, ενώ στις άλλες πόλεις η θερμοκρασία είναι μέχρι και 10 βαθμούς κελσίου πιο κάτω.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Τμήμα Μετεωρολογίας μέχρι τις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής (2/9) που καταγράφηκαν οι θερμοκρασίες σε όλες τις πόλεις, διαπιστώνεται ότι στην πρωτεύουσα επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα.

Στην Λευκωσία η οποία ήταν η πόλη με την υψηλότερη θερμοκρασία, η μέγιστη που καταγράφηκε είναι οι 41 βαθμοί κελσίου, ενώ η πόλη με την χαμηλότερη θερμοκρασία μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (2/9) είναι η Πόλη Χρυσοχούς με 31 βαθμούς κελσίου ως μέγιστη! 

Θυμίζουμε ότι το Τμήμα Μετεωρολογίας το πρωί της Κυριακής (2/9) ενημέρωσε για τις ψηλές θερμοκρασίες κυρίως στο εσωτερικό και εξέδωσε μάλιστα και «κίτρινη προειδοποίηση».

Δείτε αναλυτικά τις θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE