Γάμος στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου – Το λαμπερό ζευγάρι και οι καλεσμένοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γάμος στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου – Το λαμπερό ζευγάρι και οι καλεσμένοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο (1/9) ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρος Νεοφυτίδης!

Ξεχωριστή ημέρα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ και την σύζυγό του η 1η Σεπτεμβρίου 2018, αφού το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Όπως αναμενόταν, αρκετοί από τους καλεσμένους του ζευγαριού, προέρχονταν από τον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΣΠ έστειλε στον κ. Νεοφυτίδη και την σύζυγό του Φλώρα, η οποία είναι η διατροφολόγος της ΑΕΚ Λάρνακας, «τις καλύτερες και ωραιότερες μας ευχές. Πάντα ευτυχισμένοι!».

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.