ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Μαρτίνιουκ… «σερβιτόρο» ήρθε το πρώτο τρίποντο των «φτεροπόδαρων»

Με Μαρτίνιουκ… «σερβιτόρο» ήρθε το πρώτο τρίποντο των «φτεροπόδαρων»

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ερμή Αραδίππου.  Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, κέρδισε στο «Αμμόχωστος» την Αλκή Ορόκλινη την Κυριακή (02-09) με 0-2 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.  Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Κώστα Σακκά, μιας και στην πρεμιέρα είχε χάσει από την Ομόνοια στο ΓΣΠ με 1-0, ενώ στο «Αμμόχωστος» είχε χάσει από την ΑΕΛ ο Ερμής Αραδίππου με 0-1.

Α΄ Ημίχρονο

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα άνοιξε και το σκορ στο παιχνίδι.  Ήταν το 11ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Μαρτίνιουκ από δεξιά, ο Γκουλόν πήδηξε για κεφαλιά, αλλά δεν ακούμπησε και ο Πάρντο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίκτυα.

Το γκολ αυτό βοήθησε στο να ανεβάει ρυθμούς και άλλους η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, ενώ η Αλκή Ορόκλινη ψαχνόταν για να μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά και να απειλήσει την εστία του Αραμπατζή.

Το 0-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου του διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου.

Β΄ Ημίχρονο

Με το υπέρ του προβάδισμα ο Ερμής πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο β΄ ημίχρονο.  

Αν και η Αλκή προσπάθησε να αντιδράσει, να επιτεθεί, να φανεί απειλητική για τα καρέ του Αραμπατζή, είχε ανοικτούς διαδρόμος πίσω και ο Ερμής το εκμεταλλεύτηκε και… «σκότωσε» το παιχνίδι.

Στο 72ο λεπτό ο Μαρτίνιουκ εκτέλεσε φάουλ και ο Κατσιατής με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Αν και προσπάθησε η ομάδα του Κώστα Σακκά να αντιδράσει και να μπει εκ νέου στο παιχνίδι, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα στο σκορ και το κράτησε μέχρι το φινάλε.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΛΚΗ (Κ. Σακκάς): Πάρντο, Θεοχάρους, Λοϊζίδης, Φλόρες, Σταρόκιν, Γκαντάτσια, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα (65΄ Σπόλιαριτς), Σταύρου (79΄Κάρλος), Ηλία, Μαρλόν (46΄ Μπελαμεϊρί)

ΕΡΜΗΣ (Κ. Καϊάφας): Αραμπατζής, Γκουλόν, Κουατσίκα, Βολκόφ, Μαρλόν, Μαρτίνιουκ, Φυλακτού, Ντεβέσα, Κιπιάνι (59΄Ντε Μέλο), Γεωργίου (75΄ Εσομπέ), Κεϊτά (65΄ Κατσιατής)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Φλόρες, Μ. Ηλία – Βολκόφ, Κεϊτά, Μαρτίνιουκ

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top